Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Jungle Ants hangyafarm

Nem értékelt

A World Alive Jungle Ants hangyafarm egy speciális, átlátszó és kemény zselével töltött akvárium, melyet a hangyák tökéletes alagútrendszerré alakítanak ki maguknak. Így kiváló megfigyelési pontot nyújt, hogy beleláthassunk hangyáink mindennapjaiba. Ráadásul a zselé tartalmaz minden tápanyagot és nedvességet, amire a kolóniának szüksége van!

✓ Prémium szállítás már 890 Ft-tól
✓ Garancia 30 napos pénzvisszafizetés mindenre

Elérhetőség: Értesítés kérhető
Cikkszám: 4100
Várható szállítás: 2024. május 10.
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Ugye szépen fejlődnek az Aqua Dragonjaid? Akkor eljött az ideje, hogy jó szomszédságot keríts nekik és mi lehetne erre alkalmasabb, mint egy hangyafarm?

Telepítsd be és figyeld meg a hangyák fejlődését és munkásságát!

Mi teszi különlegessé a Jungle Ants hangyafarmot?

A World Alive Jungle Ants hangyafarm egy olyan akvárium, ami speciális, átlátszó és kemény zselével van megtöltve. Ebben a hangyák tökéletes alagútrendszert alakíthatanak ki maguknak, így kiváló lehetőséget nyújt, hogy beleláthassunk hangyáink mindennapjaiba. Meglátod, amint a hangyák bekerülnek, az akváriumba, egyből elkezdik a vájatok kiásását, amivel lépésről lépésre kialakítják a számukra legkedvezőbb környezetet.

Mi a teendő velük?

Egyáltalán semmi! Ahogy beleraktad a hangyákat, azok alagutat ásnak maguknak, kialakítják saját környezetüket. Etetni és itatni sem kell őket, mivel a zselében megtalálható minden fontos tápanyag és nedvesség egyaránt. Elég élveznünk és esetleg megfigyelnünk az életüket, ahogyan esznek, vagy kommunikálnak, és ahogyan kiássák az alagútjaikat a gélben.

A Hangyafarm nem csak érdekes, hanem remek szórakozás is, ráadásul szobadekoráció funkciója mellett remek lehetőséget nyújt a kisebbeknek, hogy megtanuljanak felelősségteljesen gondoskodni más élőlényekről!

A csomag a hangyákat nem tartalmazza!

3 éves kor felett ajánlott.

A csomag tartalma:

  • 1 db speciális anyagú kemény géllel töltött akvárium,
  • 1 db nagyító a megfigyeléshez,
  • használati utasítás.

További érdekes információkért látogass el a www.hangyafarm.hu weboldalra!

Kategória Hangyafarm
Ajánlott korosztály 3+

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.