Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Üzleteink

Gyere be hozzánk! Próbáld ki, kérd munkatársaink szakértői ajánlását és dönts szíved szerint!
Téged is szeretettel várunk bemutatótermünkben és boltunkban!

Mi nem csak egy kirakat vagyunk, nálunk saját kezedben tarthatod és próbálhatod ki termékeinket. Ha kérdésed merül fel, eladóink már sietnek is a segítségedre, hogy Te is a legjobbat vidd haza.

Aqua Dragonjainkon kívül rengeteg terméket találhatsz, ami az aktív élet és a kreatív szabadidőd eltöltéséhez elengedhetetlen. Bátran menj fel az emeletre és fedezd fel a legkülünfélébb ajándéktárgyakat, szórakoztató és logikai játékokat, társasjátékokat!

Térkép a pesti szaküzletünkhöz
Térkép a budai szaküzletünkhöz

 

 

 

Pesti címünk:
Reflexshop
1067 Budapest, Eötvös utca 39.
(Eötvös-Szondi sarok)
Telefon: +36 1 269 0941
Nyitvatartásunk:
Hétfő-Péntek: 10:00-20:00,
​Szombat: 10:00-14:00
Budai címünk:
Reflexshop
1027 Budapest, Horvát utca 1-3.
Telefon: +36 1 783 9570
Nyitvatartásunk:
Hétfő-Szombat: 10:00-20:00
 
 
 

Szívesen látunk az üzletben akár kutyával érkezel, akár babakocsival, esetleg fagyival, görkorival vagy gördeszkával látogatsz el hozzánk!

 

Üzletünkben fizethetsz:

  • Készpénzzel: Magyar Forint / HUF
  • Bankkártyával: Visa, Visa Electron, Visa Pay, MasterCard, Maerstro (kivéve: American Express)

 

Hogyan juss el hozzánk?

Busszal, metróval, villamossal:

Pesti üzletünkbe könnyen eljuthatsz a 3-as metróval, ha a Nyugati Pályaudvar megállónál szállsz le. Az 1-es, 2-es metróról a Deák téren leszállva 15 perc sétára vagyunk, vagy át is szállhatsz a 3-as metróra. Üzletünket könnyen megközelítheted a 4-es és 6-os villamossal is. Ha Kőbánya vagy Óbuda felől érkezel, akkor pedig a 9-es buszt ajánljuk.

Amennyiben budai üzletünkbe busszal szeretnél eljönni, akkor a 11-es vagy 111-es járatokat ajánljuk figyelmedbe. A Margit körút felől a 4-es, 6-os vagy 17-es villamos megállójához szintén közel vagyunk. Ha 2-es metróval vagy a H5-ös HÉV-vel érkezel és leszállsz a Batthyány téren, mindössze 10 perc séta és nálunk is vagy!

Vonattal:

Pesti üzletünk gyalog mindössze négy-öt percre van a Nyugati Pályaudvartól. A Keletitől a 73-as trolibusszal érsz el hozzánk a leggyorsabban.

Budai üzletünk a Nyugati Pályaudvar felől a 4-es és 6-os villamossal a Mechwart ligetnél leszállva egyszerűen megközelíthető. A Keleti Pályaudvartól a 2-es metróval a Batthyány térre, onnan pedig gyalog vagy a 11-es és 111-es buszokkal juthatsz el hozzánk a legkönnyebben.

Biciklivel:

Ha Te is két keréken közlekedsz, akkor pesti üzletünknél a kirakat mellett található útjelző táblához, budai üzletünknél pedig a parkoló automatához közeli villanyoszlophoz rögzítheted biciklidet. Ha véletlenül nincsen Nálad lakat, akkor szólj be az üzletbe és amennyiben van elegendő hely, akkor a biciklidet is be tudod hozni.

Autóval:

Üzleteink autóval is megközelíthető. Saját gépjárműveink mindig találnak nagyon közeli parkolóhelyet, sosem szoktunk felesleges köröket fordulni.

Pesti üzletünknél mind az Eötvös, mind a Szondi utca egyirányú, amit érdemes figyelembe venni. Az üzlet pont a két utca sarkán található. A parkolás díja óránként 265 Ft és érdemes kiváltani a jegyet, mert a belvárosban lévén sok a parkolóőr.

Budai üzletünknél a Horvát utca mindkét oldalán tudsz parkolni, melynek díja 440 Ft/ óra. Amennyiben itt nem találsz helyet, akkor az üzletünkkel szemben található parkolóházat ajánljuk figyelmedbe.

Babakocsival:

Mindkét üzletünkbe történő bejutáshoz mindössze kettő lépcsőt kell "leküzdeni". A babakocsi az ajtón befér és elég csak beszólnod, kollégáink örömmel segítenek a bejutásban ha úgy ítéled meg, hogy egyedül nem menne könnyedén.

Egész évben izgalmas termékekkel és különleges akciókkal várunk!

Bármilyen kérdést és észrevételt szívesen fogadunk. Írj nekünk a hello@aquadragons.hu e-mail címre, vagy hívj minket a
+36 1 451 8874 telefonszámon. Készséggel állunk rendelkezésedre!

Pesti szaküzletünk

Budai szaküzletünk