Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási módok

Rendelés bruttó összértéke 1 - 6.999 Ft 7.000 - 15.999 Ft 16.000 - 24.999 Ft 25.000 Ft felett
Személyes átvétel (Reflexshop telephelyeken) ingyenes ingyenes ingyenes ingyenes
GLS futárszolgálat - házhozszállítás 1.590 Ft 1.490 Ft 1.390 Ft ingyenes
GLS csomagautomata 1.190 Ft 990 Ft 890 Ft ingyenes
GLS csomagpont 1.290 Ft 1.190 Ft 990 Ft ingyenes
MPL futárszolgálat - házhozszállítás 1.490 Ft 1.390 Ft 1.290 Ft ingyenes
MPL csomagautomata 1.290 Ft 1.090 Ft 990 Ft ingyenes
MPL postapont 1.390 Ft 1.290 Ft 1.090 Ft ingyenes
MPL postán maradó 1.390 Ft 1.290 Ft 1.090 Ft ingyenes

Cégünk arra törekszik, hogy a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban és legnagyobb biztonságban juttassa el Hozzád a megrendelt termékeket!

A következő kiszállítási opciók közül tudod kiválasztani a számodra legoptimálisabbat:

 • GLS futárszolgálat
  Csomagod a GLS futárszolgálatnak történő átadásától számítva 24 órán belül lesz kiszállítva.
 • GLS csomagPont
  Csomagfeladástól számított 1-5 napon belül átveheted rendelésed az előzetesen, általad megjelölt GLS csomagPonton.
 • Személyes átvétel pesti szaküzletünkben
  Reflexshop, 1067 Budapest, Eötvös utca 39. (Eötvös-Szondi sarok) Kérünk, minden esetben várd meg kollégánk telefonos értesítését! Ha nem várod meg, előfordulhat, hogy még nem készítették össze átvételre a rendelésed. Személyes átvétel esetén szállítási költség nincs.
 • Személyes átvétel budai szaküzletünkben
  Reflexshop, 1027 Budapest, Horvát utca 1-3. Kérünk, minden esetben várd meg kollégánk telefonos értesítését! Ha nem várod meg, előfordulhat, hogy még nem készítették össze átvételre a rendelésed. Személyes átvétel esetén szállítási költség nincs.
 • Személyes átvétel debreceni irodánkban
  Reflexshop debreceni iroda, 4028 Debrecen, Sámsoni út 16/A. Személyes átvételt csak előzetes rendelés leadása után tudunk teljesíteni. Kérünk, minden esetben várd meg debreceni kollégánk telefonos értesítését! Amennyiben a rendelt terméked van készleten, akkor egy héten belül átveheted debreceni irodánkban, viszont, ha nem várod meg értesítésünk, nem garantáljuk, hogy a megrendelt terméket át tudod venni. Személyes átvétel esetén szállítási költség nincs.

 

Kiszállítás GLS futárszolgálattal

 

A szállítási költség a fent látható táblázat alapján változik.

Rendelésed állapotáról folyamatosan e-mailen keresztül értesítünk. A GLS és MPL futárszolgálat a csomag feladásától számított 24 órán belül szállítja ki a termékeket.

A csomag útja a csomagszám segítségével interneten is nyomon követhető a https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes oldalon.
A csomagszámot ügyfélszolgálatunktól is lekérheted:
(+36 1 269 0941, hello@aquadragons.hu)

Webáruházunk e-mail értesítést küld a feladás napján, ezért kérjük, hogy olyan elérhetőséget adj meg, melyet eleve használsz.

A futárnak fizethetsz utánvéttel, amikor a csomagot átadja. Csomagod átvételekor készpénzzel, vagy helyszínen bankkártyával is fizethetsz.
Ha nem szeretnél a helyszínen fizetni, akkor javasoljuk az online bankkártyás fizetést, melyet a megrendelés leadásakor tudsz rögzíteni. Kártyaelfogadó partnerünk az MKB Bank Zrt. és a következő típusokat tudod használni:

 

 

Gyakran ismételt kérdések GLS futárszolgálat esetében

Mikor történik a kiszállítás?
A GLS futárszolgálat minden hétköznap, azaz hétfőtől-péntekig, 8:00-17:00 óra között szállítja ki a csomagokat. Kiszállítás reggelén e-mail és SMS értesítést kapsz benne a csomagszámmal és a kézbesítés időpontjának 3 órás intervallumáról. A megadott információk alapján lehetőséged van megváltoztatni a kiszállítás időpontját és a szállítási címet.

Meg tudok-e adni a kiszállítás konkrét időpontját? (pl. hétfőn 12:53 perc)
Napot természetesen meg tudsz adni, viszont konkrét időpontot nem. A futároknak van egy előre meghatározott útvonaluk, és azt nem tudják módosítani. Amennyiben nem tudod megoldani, hogy Te vagy hozzátartozód ebben az időintervallumban átvegye a csomagot, hosszabb (legalább 4-5 órás) időintervallumot feltüntethetsz a Megjegyzés rovatban, melyet a futárnak továbbítunk. Garantálni azonban nem tudjuk, hogy ezt a futár tartani fogja.

Mi történik, ha akkor jön a futár, amikor nem vagyok itthon?
Mivel a futár célja is az, hogy a lehető leggyorsabban kézbesítse a terméket a megrendelőhöz, így minden erőfeszítést meg fog tenni, hogy ez megtörténjen! Ha nem vagy otthon, akkor több variáció is lehetséges. Lehet, hogy felhív telefonon (nem tudjuk garantálni), vagy a postaládádban, ajtódon hagy egy értesítőt, amin az Ő mobiltelefonszáma is megtalálható lesz, így fel tudod venni vele a kapcsolatot, és egy előre egyeztetett időpontban történik majd a kiszállítás.

Ha van egyéb fontos instrukció a kiszállításhoz, akkor azt hova írjam?
Ha van olyan információ, ami megkönnyíti mind a Te, mind a futár dolgát, akkor ne tartsd magadban! Más van kiírva a kapucsengőn, vagy pont most romlott el a csengőd, esetleg máshol van a bejárat?
Hova érdemes ezt írnod? Amikor leadod a megrendelésed a webáruházunkban, akkor a vásárlási folyamat közben, a Megjegyzés rovatban, tudsz szöveges instrukciót is megadni. Bármi hasznos, fontos információd van, akkor kérjük, hogy ide írd be.

Fel tud-e hívni a futár a kézbesítés előtt fél órával?
Minden futár akár napi több száz csomagot is kezelhet, ezért sajnos nincsen módja telefonálni, vagy bármilyen formában előzetesen jelezni érkezését. A tapasztalatunk általában az, hogy kisebb településekre "vaktában" nem indul el a futárszolgálat járműve, ezért itt lehet, hogy előzetesen, saját belátása, vagy a helyi depo instrukciói alapján jelentkezni fog.

 

 

Kiszállítás GLS csomagPontba

Hogyan működik a GLS CsomagPont?
Amennyiben a GLS CsomagPontba történő szállításmódot választod, válassz egyet a több mint 550 GLS CsomagPont közül, ahol át szeretnéd majd venni a csomagod.

Mikor van nyitva a CsomagPont?
A CsomagPontok többségben 10:00 és este 20:00 között vannak nyitva. Egy legördülő listából választhatod ki, hogy melyik a hozzád legközelebb eső. Majd a kiválasztott csomagpont oldalán tudod megnézni a pontos nyitva tartást.

Mikor mehetek a csomagért?
A GLS SMS-ben fog tájékoztatni, ha megérkezett a csomagod a kiválasztott CsomagPontba. Értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átveheted a küldeményt figyelembe véve a kiválasztott CsomagPont nyitvatartási idejét. A küldeményt személyazonosságot igazoló okmány felmutatásával tudod átvenni a csomagszámra hivatkozva.

Hogyan fizethetek a CsomagPontban?
Az utánvétes csomagoknál csak készpénzes fizetési módra van lehetőség a CsomagPonton. A GLS CsomagPontba történő szállítás egységesen 890 Ft. 12.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

 

 

Személyes átvétel a pesti szaküzletben

Személyes átvétel esetén a termékek árán felül nincsen semmilyen extra költség.
A megrendelt terméket akkor tudod átvenni a szaküzletünkben, miután ügyfélszolgálatunk visszaigazolta, hogy össze lett készítve megrendelésed. Ellenkező esetben nem tudjuk garantálni, hogy a megrendelt termék elérhető, átvehető lesz amikor befáradsz érte.
A személyes átvétel esetén a következő típusú bankkártyákkal is fizethetsz:

 

Címünk: Reflexshop - Pest
1067 Budapest, Eötvös utca 39.
(Eötvös-Szondi sarok)
Latitude : 47.50875 (47°30′31.507″N)
Longitude : 19.06098 (19°03′39.524″E)

Telefon: +36 1 269 0941

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 10:00 - 20:00-ig
Szombat: 10:00 - 14:00-ig

 

 

 

 

Személyes átvétel a budai szaküzletben

Személyes átvétel esetén a termékek árán felül nincsen semmilyen extra költség.
A megrendelt terméket akkor tudod átvenni a szaküzletünkben, miután ügyfélszolgálatunk visszaigazolta, hogy össze lett készítve megrendelésed. Ellenkező esetben nem tudjuk garantálni, hogy a megrendelt termék elérhető, átvehető lesz amikor befáradsz érte.
A személyes átvétel esetén a következő típusú bankkártyákkal is fizethetsz:

 

Címünk: Reflexshop - Buda
1027 Budapest, Horvát utca 1-3.
Latitude : 47°30.606' (N 47°30'36.382")
Longitude : 19°02.088' (E 19°2'05.339")

Telefon: +36 1 783 9570

Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 10:00 - 20:00-ig
Szombat: 10:00 - 14:00-ig

 

 

 

 

 

Személyes átvétel debreceni irodánkban

Debreceni irodánkban csak előzetes rendelés, telefonos illetve e-mail értesítés után van lehetőség személyes átvételre.

Személyes átvétel esetén a termékek árán felül nincsen semmilyen extra költség.

Amennyiben a megrendelt termék raktáron van, egy héten belül megérkezik a debreceni irodába. Ahogy megérkezik hozzánk telefonon értesítünk, hogy össze lett készítve megrendelésed és átvehető a termék.
A megrendelt terméket csak ügyfélszolgálatunk visszaigazolása után tudod átvenni az irodában. Ellenkező esetben nem tudjuk garantálni, hogy a elérhető, átvehető lesz amikor befáradsz érte.
A személyes átvétel esetén a következő típusú bankkártyákkal is fizethetsz:

Címünk: Reflexshop Kft. iroda
4028 Debrecen, Sámsoni út 16/A

Telefon: +36 1 / 773 3600

E-mail: webshop@reflexshop.hu

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 08:00 - 17:00-ig