Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Aqua Dragons vízisárkányok

Egy egész élővilág a szobádban!

Az Aqua Dragons segítségével az otthonodban kelthetsz életre és nevelhetsz fel különleges, vízi teremtményeket!

A zacskóban kis petéket találsz, melyekből vízbe helyezésük után pár nappal, aprócska, őskori sórákok kelnek ki, és zsongják be a vízet. Ezek az élőlények a tengerekben, illetve sós tavakban élnek immáron évmilliók óta, beleértve azt az időszakot, amikor még dinoszauruszok is éltek a Földön! Az apró rákocskák gondos figyelmet és törődést igényelnek, etetned kell őket speciális etetőanyagukkal.

Válaszd akár az akváriumos, akár a dinoszaurusz keltetős verziót, a rákocskák biztosan szeretni fognak!

Rendezés:
Nézet:

Egyszer volt, hol nem volt, a dinoszauruszok korán is túl, volt egyszer egy apró rákocska, aki megunta az évszázados alvó állapotot és most arra vár, hogy a Te házikedvenced legyen! Az Aqua Dragons Víz alatti élővilág készlet mindent tartalmaz, amire csak szükséged lehet kis vízi élőlényeid felneveléséhez, díszdobozos csomagolása révén pedig fantasztikus ajándékötlet! A csomagban alvó állapotban lévő kis sórákok vannak, melyek víz hatására kelnek életre, és már az első héten látványos fejlődésnek indulnak!

5.490 Ft

Tartsd vízalatti kedvenceidet a valaha volt legvidámabb akváriumban! A Tengeri barátok kiadás akváriumát kedves alakok és élénk színek tarkítják, így még jobban beillik majd a szobádba és még több örömöt csempész majd a napjaidba!

4.490 Ft

Az Aqua Dragons készlet segítségével a dinoszauruszokkal egyidős házi kedvencekre tehetsz szert! A csomagban alvó állapotban lévő kis rákok vannak, melyek víz hatására kelnek életre és már az első héten látványos fejlődésnek indulnak! A kifejlett állapotban akár 2 cm-re is megnövő, sárkányokra hasonlító állatok meghálálják a gondoskodást és boldogan úszkálnak a vízben.

7.290 Ft

Egyszer volt, hol nem volt, a dinoszauruszok korán is túl, volt egyszer egy apró rákocska, aki megunta az évszázados alvó állapotot és most arra vár, hogy a Te házikedvenced legyen! Az Aqua Dragons Víz alatti élővilág készlet mindent tartalmaz, amire csak szükséged lehet kis vízi élőlényeid felneveléséhez. A csomagban alvó állapotban lévő kis sórákok vannak, melyek víz hatására kelnek életre, és már az első héten látványos fejlődésnek indulnak!

4.490 Ft

Az Aqua Dragons kiegészítő készlet segítségével újranépesítheted a saját vízisárkány birodalmadat! A csomagban az alapkészletben is fellelhető kisállatok vannak, melyek alvó állapotban várják, hogy víz hatására fejlődésnek indulhassanak!

2.490 Ft