Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetési módok

Személyes átvétel esetén:

Üzletünkben fizethet készpénzzel, illetve bankkártyával. A biztonságos bankkártyás fizetés hátterét a Six Payment Services biztosítja.

Az aquadragons.hu webáruházban megrendelt termék ellenértékét kifizetheti interneten keresztül online Barion fizetéssel is.

 

Online internetes kártyás fizetés - Barion:

A megadott adatok mindvégig biztonságban lesznek, mivel maga a fizetés a Barion titkosított oldalán történik. A Barion a Magyar Nemzeti Bank szigorú felügyelete alatt működik, PCI DSS megfeleléssel. A kártyaadatokat Norton/Symantec 256 bites SSL titkosítás védi. Webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást, kártyaadataid nem jutnak el hozzánk. A Barion Smart Gateway fizetőfelületén kártyaadatok megadásával, vagy Barion tárca tulajdonosok esetében jelszóval lehet fizetni, asztali és mobil böngészőkben egyaránt. Regisztrációt nem igényel, az első fizetésnél lehet regisztrálni, ez opcionális. Neked ingyenes a fizetés, a regisztráció és a Barion tárca használata is. Kényelmes, nem kell soha többé beírnod a kártyaadataidat nem csak az adott kereskedőnél, hanem egyetlen más Barion elfogadónál sem. Ha regisztráltál, letöltheted a Barion appot is, mely rengeteg felhasználói élménnyel gazdagíthat.

A Barion fizetés lépései:

 • Válaszd ki a kívánt terméket és helyezd a kosárba!
 • A Pénztárnál válaszd ki a megfelelő szállítási módot, illetve a Barion fizetési módot, majd az Általános szerződési feltételek elfogadása után kattints a  "Megrendelés" gombra!
 • Fizetés bankkártya adatok magadásával:
  • Ez a fizetési mód bárki számára elérhető, aki rendelkezik online fizetésre alkalmas Mastercard, Maestro, Visa, Electron vagy Amex bankkártyával, hitelkártyával. A fizetéshez a kártya adataira, valamint e-mail címre van szükség. A fizetéshez Barion regisztráció nem szükséges, de az ÁSZF-et el kell fogadni.
 • Fizetés Barion tárcával:
  • Fizetés eltárolt bankkártyával
   Ez a fizetési mód bárki számára elérhető, aki rendelkezik online fizetésre alkalmas Mastercard, Maestro, Visa, Electron vagy Amex bankkártyával, hitelkártyával, valamint érvényes Barion regisztrációval. A fizetéshez szükséges kártyaadatokat a Barion biztonságos szervere tárolja, a fizetéshez e-mail cím és jelszó szükséges. Egy Barion tárcában több bankkártya is lehet.
  • Fizetés előre feltöltött Barion egyenleggel.
   Ez a fizetési mód bárki számára elérhető, aki rendelkezik érvényes Barion regisztrációval (és nem rendelkezi bankkártyával). A fizetéshez e-mail cím és jelszó szükséges. Az egyenleg úgynevezett elektronikus pénz, amely előre feltölthető készpénzbefizetéssel a Barion feltöltő pontokon, valamint átutalással bankszámláról (sürgős esetben bankkártyáról is).

 

Fizetés az áru átvételekor

 • Ha futárszolgálatos házhozszállítást választja, akkor a számla ellenértékét az áru átvételekor a futárnak készpénzzel vagy bankkártyával fizetheti ki. A szállítás díja bruttó 12.000 Ft alatti megrendelés esetén 890 Ft. Bruttó 12.000 Ft feletti megrendelés esetében nem számolunk fel szállítási költséget. 
 • GLS csomagpontba történő kiszállítás esetén a csomagpontban készpénzes fizetésre van lehetősége. A csomagpontba történő szállítási díjnak bruttó 12.000 Ft alatti rendelés esetén 890 Ft-ot számolunk fel. Bruttó 12.000 Ft feletti rendelés esetén nem számolunk fel szállítási költséget.
 • A megrendelési folyamatban Személyes átvételt is választhat.  Ekkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetnie budapesti szaküzletünkben, vagy debreceni irodánkban. Más költséget nem számolunk fel.